Wij zijn geopend op afspraak | Je kunt pinnen op locatie!

Ook zo'n mooie hamsterscaping?

Haal een prachtige, natuurlijke leefomgeving voor jouw eigen kleine knaagdier, zo je eigen huis in met hamsterscaping! De naam doet misschien vermoeden dat het alleen voor hamsters is, maar andere knaagdieren zoals muizen kan je er ook ontzettend blij mee maken! Hamsterscaping kent meerdere voordelen: zo kan je eindelijk afscheid nemen van al die plastic onderdelen, en je knaagdier wordt er super gelukkig van! Het vermindert namelijk de kans op stereotiep gedrag aanzienlijk. Het ziet er natuurlijk ook prachtig uit - je wilt het iedereen laten zien. Zelf geen tijd, of niet zo creatief? Laat uw hok dan inrichten door onze scaping experts!

Hamsterscaping bij Kleinvee Fokkerij gaat als volgt:

  1. Via ons contactformulier neem je contact met ons op. Wij zullen dan een afspraak inplannen om wensen en mogelijkheden te bespreken.
  2. Vervolgens maken wij een ontwerp en sturen u dit ontwerp op, samen met de kosten van de scaping. Je kan deze rustig bekijken, en besluiten om bijvoorbeeld meer toe te voegen of iets weg te laten.
  3. Na akkoord maken we een afspraak om de scaping bij jou thuis op te komen bouwen, het hok ingericht en al op te komen halen of het ingericht thuis te laten bezorgen.
  4. Wij komen langs om te bouwen, en klaar is je scaping!

Bekijk ons werk!

Prijstabel

DienstOmschrijvingPrijs
Aanvragen hamsterscapingOnze specialist ontwerpt een hamsterscaping volgens al uw wensen.€10,- / €25,-
eenmalig*
Hamsterscaping bouwenOnze specialist bouwt bij u thuis de hamsterscaping na uw goedkeuring van het voorstel. Als u de aanvraag goedkeurt, betaalt u voor de aanvraag slechts €10,- in plaats van €25,-.€15,-
per uur
Schoonmaken en aanpassenUw hamsterscaping wordt schoongemaakt en eventueel naar wens aangepast. Dat is optimaal genieten voor u!€40,-
per keer

*Wanneer je de hamsterscaping goedkeurt en door onze specialisten laat bouwen, betaal je €10,- voor het ontwerpen van de hamsterscaping. Laat je alleen een ontwerp maken, om bijvoorbeeld zelf de hamsterscaping thuis te bouwen, dan betaal je €25,- voor het ontwerpen.

2012 - Kleinvee Fokkerij