Wij zijn geopend op afspraak | Je kunt pinnen op locatie!

Op zoek naar een echt uniek hok?

Kies voor een hok op maat!

Grote hokken, kleine hokken, glazen hokken, plastic hokken - inmiddels is er een groot assortiment aan geschikte (en helaas ook ongeschikte) hokken. Bij Kleinvee Fokkerij en in onze webshop zooply.nl hebben wij een groot assortiment aan hokken van verschillende grote merken. Door de jaren heen zijn echter de eisen van klanten met huisdieren veranderd, en een goede ontwikkeling zoals hamsterscaping heeft ervoor gezorgd dat het traditionele aanbod van hokken van bijvoorbeeld Ferplast en Trixie niet altijd meer voldoet. Zo zijn vandaag de dag aquaria heel populair om een mooie natuuromgeving voor hamsters of andere kleine knaagdieren te creëren. Vanuit die vraag hebben wij halverwege 2021 besloten om een eigen productlijn aan terraria op te zetten: grote glazen hokken met alle ruimte voor een mooie scaping. Deze lijn hokken is erg populair onder onze klanten, en daarom hebben wij besloten om het assortiment uit te breiden met op maat gemaakte hokken. Zo kan je een écht uniek hok laten maken, precies naar jouw eigen wensen. Met los of vast deksel, met of zonder plateaus, een hok van twee vierkante meter of juist een meter hoog: het kan allemaal.


Hoe vraag ik mijn eigen hok aan?


Het aanvragen van een hok is heel makkelijk: vul onderstaand formulier in. Wij komen dan zo snel mogelijk terug met een bericht of we jouw hok kunnen maken, en wat de kosten hiervan zijn. Daarna geef jij wel of niet akkoord, en gaan wij aan de slag. Het hok zal dan binnen 5-10 werkdagen klaar zijn. Het aanvragen van een hok is geheel gratis, en je maakt pas kosten als je akkoord gaat met ons aanbod!

Tip: geen inspiratie om je eigen hok in te richten? Maak gelijk gebruik van onze unieke hamsterscaping service.


Voor welke dieren maken jullie hokken?


Naast het terrarium op maat voor kleine knaagdieren, maken wij ook zelf hokken voor konijnen, cavia's en kippen! In het aanvraagformulier kan je kiezen voor welk type dier het hok is.


Impressiefoto's


...
...
...

Aanvraagformulier


Vul de gewenste afmetingen in centimeters in. Bijvoorbeeld 80 x 60 x 40. Dit betekent een hok van 80 centimeter lang, 60 centimeter breed/diep, en 40 centimeter hoog.
Vul hier alle extra wensen in. Bijvoorbeeld een plateau, los deksel e.d.
De gemiddelde levertijd voor op maat gemaakte hokken is 5-10 werkdagen. Eventueel kan je hier een datum invullen. Wij zullen hier dan rekening mee houden bij het opmaken de offerte. Bij een kortere levertijd kan dan bijvoorbeeld een toeslag komen. Uiteraard wordt dit meegenomen in de vrijblijvende offerte. Dit veld mag ook leeg gelaten worden.
2012 - Kleinvee Fokkerij