Wij zijn geopend op afspraak | Je kunt pinnen op locatie!

Nieuw: De Zooply Pakketservice!

Dieren houden is nogal een uitdaging. Op tijd voer, bodembedekking en alle andere benodigdheden in huis halen.. soms lukt het net niet. Dan kom je thuis, en dan is je voer ineens op! Dat is natuurlijk niet handig, en daarom is de Zooply Pakketservice in het leven geroepen. Jij stelt je eigen pakket samen, kiest per hoeveel maanden je het pakket wil ontvangen, en wij zorgen voor de rest! Wel zo makkelijk.

...

Hoe werkt de Zooply Pakketservice?

1 Aanvraag

Via mail ([email protected]) kan je een aanvraag voor een pakket indienen. Je geeft dan aan welke producten je graag in het pakket wil en hoe vaak je het pakket wilt ontvangen. Wij krijgen je aanvraag binnen en zullen deze binnen 24 uur in behandeling nemen.


2 Voorstel

Vervolgens ontvang je per mail een prijsvoorstel. Dit is de prijs die je per periode betaald voor de totale levering. Jij geeft vervolgens aan of je hiermee akkoord bent. Het pakket is natuurlijk eventueel ook nog te wijzigen op dit punt.


3 Start Pakketservice

Na je akkoord spreken wij een eerste leverdatum af. Vanaf dan gaat jouw abonnement in en krijg je elke periode jouw pakket rond dezelfde dag van de maand geleverd. Voor de rest gaat alles automatisch, dus je hoeft nergens naar om te kijken!


4 Pakket Wijzigen

Toch een zak voer meer nodig? Of juist wat minder? Geen probleem, want je kan jouw pakket altijd nog tijdens het abonnement aanpassen! Wel zo handig. Zo zorgen wij er samen voor dat jij precies genoeg krijgt, en dat voorkomt weer verspilling!


Aanvraagformulier


Plaats hier de producttitels of artikelnummers van de producten die je wilt ontvangen. Zet er ook bij hoeveel je van het product wilt.
2012 - Kleinvee Fokkerij