Mail: info@kleinveefokkerij.nl

Het doel van Kleinvee Fokkerij en Pension

Het doel van het bedrijf is toekomstig huisdier bezitters helpen aan een gezond huisdier, die een goed karakter heeft. Bij het fokken word duidelijk geselecteerd op bepaalde karakter eigenschappen en mooie kleurslagen. Ook worden dieren op jonge leeftijd al in handen gehouden, raken gewend aan verschillende stemmen en krijgen een goede verzorging bij de groei. Hierdoor zijn de dieren goed in omgang met kinderen. 

Bij de aankoop van het dier word de juiste voorlichting en tips gegeven. Om zo te zorgen dat de toekomstig huisdier bezitter precies weet hoe het werkt. Voor, tijdens of na de aankoop van het dier is het mogelijk om al vragen te stellen! 

Ruime keus

Wij vinden het belangrijk dat er genoeg keus is aan dieren. Hierdoor kan het dier uitgekozen worden dat het beste bij jullie past. Door goede planningen te maken, hebben wij er voor gezorgd dat er om de twee weken nieuwe dieren in aanbod zijn. Zo blijft er genoeg keus voor iedereen. Het is een streven, het lukt niet altijd. Wij zijn afhankelijk van de hoeveelheid jongen dat een moederdier heeft, wij stimuleren de hoeveelheid jongen niet.

Vroeger..

Het is in 2012 begonnen met een konijnen en cavia pension voor mensen in de buurt. In het jaar daarop werd het pension steeds bekender in de buurt. Toen wij dieren opvingen in het pension zagen wij dat mensen op verschillende manieren hun dieren verzorgden. Wij merkte dat mensen graag tips en adviezen wilde om betere zorg
aan hun dier te kunnen geven. In 2014 besloten we zelf dieren te gaan fokken, zo konden mensen die graag een dier wilde aanschaffen, het juiste advies
krijgen om hun dier te verzorgen.

Door de goede recensies, de mond tot mond reclame zijn de fokkerij en het pension steeds groter en bekender geworden. Hiernaast zijn wij ook steeds meer aan het specialiseren om mensen te kunnen adviseren in het kiezen van juiste knaagdier. Het doel is om heel Nederland en buurlanden te voorzien van gezonde, lieve en mooie dieren waarbij mensen een goed advies krijgen over het houden van hun dier. En daarnaast willen we vakantie opvang bieden zodat u na uw aankoop van uw dier gerust op vakantie kan gaan.