Mail: info@kleinveefokkerij.nl

Algemene Voorwaarden

Na de aankoop van uw dier gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden.

– U bent minimaal 16 jaar oud als u uw dier komt aanschaffen. Mocht u geen 16 jaar zijn moet er een persoon van 18 jaar of ouder mee bij de aanschaf van het dier. Ook moet deze persoon goedkeuring geven over de aankoop van het dier.

– U heeft zich voldoende ingelezen over het houden van het gewenste dier, eventuele vragen stellen of bevestiging vragen is altijd mogelijk. Belangrijk is dat u niet blanco een dier aanschaft.

– U streeft ernaar om de zo goed mogelijke verzorging, omgeving en huisvesting aan uw dier te geven die u kunt bieden. En dat het dierenwelzijn minimaal voldoende is.

Garantie

Door verhuizing kan stress ontstaan waardoor het dier een slechtere weerstand kan krijgen. Hierdoor kunnen ziektes tot uiting komen.

Mocht uw dier ziek worden of komen te overlijden dan dient u dit binnen 3 dagen na aankoop aan ons te melden. In overleg kunnen wij u een ander dier geven, of u advies geven hoe het dier te behandelen.

Wij kunnen dierenartskosten, of andere ziektekosten niet voor onze rekening nemen.

Als de 3 dagen verstreken zijn kunnen wij u enkel helpen met advies of kunt u een nieuw dier bij ons aanschaffen. Deze kosten zijn voor uzelf.

Op karakter kan geen garantie worden gegeven.

Pension

  • Bij het meebrengen van uw eigen hok dient het hok in juiste staat te zijn om het dier te huisvesten. Het hok word in dezelfde staat terug gegeven. Mocht het dier het hok hebben beschadigd, of zichzelf aan het hok beschadigd zijn wij daar niet verantwoordelijk voor. Ook voor ontsnappen uit eigen hok zijn wij niet verantwoordelijk.