Wij zijn geopend op afspraak | Je kunt pinnen op locatie!

Ervaringen van klanten

Renate Philippi

25 apr. 2022

Aardige jongen, verstand van zaken en geeft je goede en duidelijke informatie De beestjes hebben mooie schone en ruime verblijven

liesbeth leemans

19 apr. 2022

Wij komen uit Rotterdam en onze ene gerbil was overleden dus wilde wij weer een maatje voor onze andere gerbil. Zeer goed geholpen en heel veel informatie gekregen,wij komen hier zeker weer terug,echt super!

Brigitte

15 apr. 2022

Vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd. Prima adres

Roelofs

07 apr. 2022

Fijne instantie, leggen even goed uit waar je rekening mee moet houden als je voor het eerst ratten koopt en dieren worden gecheckt en zijn in goede conditie/ hand tam voordat ze meegegeven worden. Bieden telefonische hulp aan indien er vragen zijn

mirjam.bogers

06 apr. 2022

Dank voor de heldere en snelle mailwisseling vooraf gaande aan onze aankoop. Tijdens de aankoop was er rust en ruimte om ons te informeren welke keuzes er gemaakt konden worden voor onze nieuwe huisgenoten.

Arnold Behrend

05 apr. 2022

Super vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen en niet zo maar een beestje meegeven👍

Karo

03 apr. 2022

Goed geholpen en twee lieve konijntjes gekocht. Groot assortiment van allerlei benodigdheden. Alleen een extra naambordje om de weg ernaartoe te wijzen is wel handig.

Chantal

27 mrt. 2022

Hele fijne fokker. We hebben hier 3 russische dwerghamsters, 5 muizen en 4 degoes gekocht. Er wordt alle tijd voor je genomen en je krijgt alle informatie die je nodig hebt. De dieren worden goed door hun verzorgd en ze willen zeker weten dat hun dieren goed terecht komen. We zijn dol op onze dieren en ze zijn allemaal heel lief. De komende jaren zullen wij onze dieren bij hun gaan kopen. Ze hebben overigens ook een prachtig hok voor ons gemaakt voor een mooie prijs dus wij zijn erg tevreden.

Anoniem

19 mrt. 2022

Super zorgzame uitleg. Diervriendelijk. Meerdere ratjes, cavia’s enzo te kiezen. Ook benodigde materiaal kan er gekocht worden .

Klant caroline

03 mrt. 2022

Prima geholpen, veel uitleg gekregen, hamstertje op een dag gehaald waarop ze gesloten zijn i. v. m verjaardag kleinzoon. Niks te veel voor de jongen die hier werkt. Perfekt. Mooi gezond diertje.

Suus

19 feb. 2022

Uitgebreide info te vinden op jullie website. Afspraak met tijdslot verliep prima. Ruimte zag er netjes en verzorgd uit. We werden goed geholpen in onze keuze voor 2 cavia’s.

life and kicking Loutje Smith

12 feb. 2022

Goede service. En erg gezonde en schattige hamstertjes, ze hebben veel goede kennis en geven ook graag advies over het zorgen voor de kleine diertjes. Ik raad het aan aan iedereen aan die goed wil zorgen voor een hamster op een goede manier, ze weten ook veel over hamsterscaping.

Jessy

11 feb. 2022

Fijne rustige aandacht voor de klant. Mooie hokken, schoon en ontspannen sfeer. Genoeg en duidelijke info.

Ramon

05 feb. 2022

Vriendelijk geholpen en je merkt dat ze het hamstertje niet zomaar laten gaan als je niet t juiste formaat hok/kooi hebt. Ze geven echt om de diertjes.

heer Teunissen

02 feb. 2022

Hele mooie fokkerij. Ook even wat geleerd van Hamsters hier. Ik heb ondertussen een mooie grote bak aangeschaft waar de hamster lekker in kan graven. Blije hamster, blije zoon en blije papa

Marjo De Bruyn

08 jan. 2022

Fijne zaak. Weet veel over knaagdieren en verkoopt ook gezonde dieren. Mijn dochter is blij met haar Goudhamster.

Astrid den Hollander

07 jan. 2022

Gezonde dieren in ruime, schone en mooi ingerichte bakken/ kooien.De gehele winkel oogt netjes, inspirerend. De verkoper/fokker heeft duidelijk een passie en liefde voor zijn dieren, hetgeen je in alles op die plek kunt terugzien. Alle tijd wordt voor je genomen, hele goede en duidelijke uitleg. Geen vraag is te veel voor deze enthousiaste man. Service zelfs tot aan de auto, wat betreft het dragen van de aankopen.

Fam. Buisman

16 apr. 2021

Echt super! Lieve tamme cavia's. Heel goede begeleiding bij binnenkomst, keuze cavia's en goed advies over cavia's!

Bonita

16 apr. 2021

Wij zijn erg goed geholpen door Kleinvee Fokkerij. De fokkerij ziet er netjes uit, de mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam, we konden alles vragen. Je had echt het gevoel dat je bij een kundige organisatie jouw dier en toebehoren kocht.

We hebben een Russische dwerghamster gekocht op 3 april 2021 - ze is tam, heel nieuwsgierig en een mooi beestje om te zien. Wij zien heel blij met haar, ik kan Kleinvee Fokkerij aan iedereen aanraden!

M Diebels

16 apr. 2021

Ondanks nieuwe medewerker wel deskundig advies gekregen. Werd tijd genomen voor uitleg en de spullen werden zelfs door een sterke medewerker naar de auto gedragen! Moest er ver voor rijden, maar zou ik de volgende keer zeker weer doen!

Omar Brunt

14 apr. 2021

Twee superlieve konijntjes vandaan gehaald. Aangezien ze toen we ze haalden met heel veel waren en later thuis nog maar met z'n 2en moest even de rangorde hersteld worden. Dat ging de eerste dag niet zonder slag of stoot (vechten), daar hadden we bij het meenemen geen tips over gekregen. Was wel handiger geweest. Later via WA toch nog goed gekomen en de konijntjes hebben het inmiddels prima naar hun zin thuis en met elkaar. Over het algemeen goed.

s. font

13 apr. 2021

Ik heb hier inmiddels mijn 3e konijn gehaald. Stuk voor stuk gezonde dieren. Ook over het koppelen van de beestjes werd goed advies gegeven! Sowieso kan ik een jonge ondernemer erg waarderen.

Ellen

12 apr. 2021

Heel vakkundig. We waren goed geadviseerd over benodigdheden enz. Enthousiaste medewerkers met kennis.

San

19 mrt. 2021

Prima bedrijf. Rittens zijn duidelijk beginnend handtam. Rittens waren in mooie conditie. Ze hadden niet alle rassen die wel op de site staan en de tijden die je kunt boeken op de site en die op de deur hangen bij bedrijf kwamen niet overeen. Maar goed, wellicht lastig ivm corona maatregelen. Verder prima, tevreden.

Lisa van der Starre

29 jan. 2021

Vorige week hier een pensioenhamster gekocht. Het beestje is al ruim een jaar oud en voor mij een reden om hem bij mij thuis nog een prachtig leventje te mogen geven. Want ook deze hamsters verdienen een kans. Chubby is ontzettend lief en was al meteen aan mij gewend. Hij is tam en komt elke avond even met mij knuffelen. Ik ben heel erg blij met de service van Nick en zijn toppertje Esmée! Ik bestel hier voortaan ook al mijn dierbenodigheden en zal in de toekomst meer pensioen hamsters willen adopteren!

Monique van der Beek

28 jan. 2021

Gisteren een Trixiehuisje thuisbezorgd gekregen. Het zag er mooi en stevig uit. Een van mijn cavia's ging er meteen in. Nu hebben ze er weer een leuk slaap en rustplekje bij. Ik en de dieren zijn er erg blij mee.

S

17 jan. 2021

14 feb 2020. Heb ik 2 leuke cavia’s gekocht bij Nick vriendelijke jongen met verstand van zijn dieren. En heb je naderhand nog vragen kan je hem altijd mailen of bellen dus goede service .

En bestel ook tegenwoordig de hooi en cavia voer bij hem echt top voor 16:00 bestellen volgende dag in huis 👍🏻 Ga zo door Nick 👍🏻

Hanneke

16 dec. 2020

Wij kochten op 5 december onze dwerghamster Pip bij Kleinvee Fokkerij. De medewerker die ons hielp gaf aan dat de kooi die wij via marktplaats kochten te klein zou zijn. Onze kooi was maar 45 cm breed. Hij wilde er graag van overtuigd worden dat we echt voor een grotere kooi zouden gaan van minstens 60 cm. Mooi dat jullie je zo bekommeren voor een goed leven voor de dieren die jullie verkopen. Inmiddels heeft Pip een mooi groot hok en vermaakt hij zich prima. Wij vermaken ons dan weer prima met hem. Erg gezellig!

Pamela van der Span

16 dec. 2020

Wij zijn enkele maanden geleden bij Nick terecht gekomen omdat wij een binnenren ophaalde voor onze konijnen, onze konijnen moesten nog gekoppeld worden en we hadden een tijdelijke scheiding nodig. Aangezien onze konijnen altijd los in huis lopen hadden wij geen neutrale ruimte voor de koppeling, Nick heeft aangeboden om te helpen met koppelen en het bij hem in de fokkerij te doen. Nick heeft de koppeling uitstekend gedaan en ook daarna heeft hij ons altijd van alle informatie voorzien. Toen de konijnen daarna nog twee keer zijn gaan vechten heeft Nick de koppeling opnieuw voor ons gedaan, we merken dat hij veel van de dieren af weet en ons altijd van de juiste informatie heeft voorzien. De dieren die Nick verkoopt zien er altijd leuk en gezond uit, ik hoop dan ook dat mensen naar hem toe gaan om dieren te kopen in plaats van bij een dierenwinkel.

LI LO

07 dec. 2020

Vier weken geleden heb ik hier een Russische dwerghamster opgehaald. Hij is ontzettend lief, gezellig en relax. Ik ben heel blij dat ik hem hier gehaald heb. De juiste informatie wordt gegeven. Zeker een aanrader.

Mevrouw de Reus

11 jul. 2020

Wij zijn erg tevreden. We hebben 5 cavia’s gekocht. We kunnen altijd voer en spul voor in de kooi bestellen en wordt thuis bezorgd. We kunnen altijd terecht voor vragen of gewoon vertellen hoe het gaat.

r. laterveer

04 jul. 2020

Hooi besteld voor konijnen. Altijd goede kwaliteit.

Nancy

04 jul. 2020

Wij hebben 2 cavia’s bij Nick gekocht. We kregen goede informatie. We wonen niet in de hoek en bij thuiskomst hadden we nog wat vragen. Per mail zijn die direct beantwoord. Ook onze bestellingen gaan goed en snel. Zeer tevreden over Nick en dit bedrijf! Of je nu dichtbij woont of ver weg ik raad iedereen aan knaagdieren hier te kopen, zodat je zeker weet dat het goed is.

Anoniem

04 jul. 2020

Door een fout op de website hadden wij het verkeerde product ontvangen. Na contact gehad te hebben is de website aangepast en hebben wij kosteloos het goede product ontvangen. Heel netjes opgelost. Top service!

Chantal

09 jun. 2020

Wij hebben hier 3 erg handtamme degoes gekocht en zijn ontzettend blij met deze leuke dieren. Wij zijn goed geholpen bij al onze vragen voor de aanschaf van deze dieren, een echte aanrader!

Sezgin Yavuz

23 mei 2020

Super fokkerij, wij hebben hier ons Russische dwerghamster Penny gekocht. Nick is erg behulpzaam en vriendelijk. Zeer goed advies (ook tijdens ziekte), geeft een beter advies dan de dierenarts door kennis en ervaring. Heeft het beste voor met de diertjes. Kortom zeker aan te raden.

Patricia

25 apr. 2020

We zijn super blij met onze konijntjes, en zijn hierbij goed en professioneel geholpen bij Kleinvee Fokkerij. Ook de opvolging is prettig: bij vragen over het wel en wee van de konijntjes in hun nieuwe habitat krijgen we altijd gauw en goed advies. Absoluut een aanrader!

Roeland

25 apr. 2020

Ze hebben hier echt kennis van de dieren en adviseren goed. Kwaliteit 👍🏻

hein

20 apr. 2020

Goed geholpen. En fijn om via de app nog wat vragen te kunnen stellen, aangezien voor ons het houden van konijnen helemaal nieuw is.

R. Nap

19 apr. 2020

Prettig contact, goed advies, enthousiaste medewerker! Gezonde vrolijke cavia’s gekocht waar wij al veel plezier van hebben gehad

Saskia

18 apr. 2020

Snelle service via de webshop. En goede producten. De hennepvezel is veel zachter en minder stoffig dan wat ze in tuincentra verkopen. Wij hebben onze cavia's bij de fokkerij gekocht en dat geeft een vertrouwd gevoel om ook bij de webshop te bestellen.

Channah

15 feb. 2020

We zijn voor 3 ratjes naar kleinveefokkerij gegaan. De beestjes zijn ontzettend nieuwsgierig en niet bang ook is er veel keuze. De spulletjes zijn goedkoop en van goede kwaliteit.

Nick vraagt ook naar het thuis van de diertjes, of de kooi groot genoeg is, wat voor voer ze krijgen en wat voor bodembedekking. Dat laat zien dat hij het belangrijk vindt waar de ratten heen gaan!

We zijn erg tevreden met de 3 dames, ze zijn ontzettend leuk en leergierig. We komen zeker terug!

Ilse van der Kamp

23 jan. 2020

Onlangs producten gekocht voor mijn hamster en konijn. Ik werd zeer goed en vriendelijk geholpen en er werd de tijd voor mij genomen. Mijn diertjes en ik zijn erg blij met de producten en komen zeker nog eens terug. Echt een aanrader!

Anoniem

01 dec. 2019

Dit is iemand die liefdevol de dieren verzorgd. Geeft ook graag uitleg over de verzorging van de dieren. Bestellingen van voer e.d. worden snel uitgevoerd en thuis bezorgd

Noah van Keeken

29 nov. 2019

Hele fijne en snelle service, met super fijne personeel en erg betrouwbaar adres. Heel erg bedankt en tot snel 😊👌🏻

Elise Schrijver

28 nov. 2019

Heb hier Laatst een ontzettend lieve goudhamster gekocht. Daarbij hebben we ook een groot wiel gekocht. Bij aankomst thuis kwamen we er achter dat het wiel stuk was. Ik heb dit netjes op kunnen lossen en ik heb meteen een nieuwe gekregen. Daarbij zat ook een lekkere snack als goedmakertje. Ontzettend blij met de service!

Monique Langeveld

24 nov. 2019

Laatst online een aanvulpakket voor konijnen besteld. Goede kwaliteit en zeer snel in huis. En goedkoper dan in de winkel. Alles ineen keer geleverd. Super blij mee. De eigenaar is een vriendelijke man die weet waar hij over praat. Heeft hart voor de dieren. Ik ga zeker nog meer aanvulpakketten bestellen.

Kom jij ook bij ons langs?

Maak vandaag nog een afspraak om langs te kunnen komen. Vragen vooraf? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via [email protected].

Afspraak maken
2012 - Kleinvee Fokkerij